F/IC Install Now No Start - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 03-26-2015, 06:44 PM   #1
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Posts: 1
Total Cats: 0
Default F/IC Install Now No Start

I recently installed the f/ic 6 with a boomslang harness on my 1993 1.6 turbo build, I reflashed with x.300 and z.110 and put my basecal.6 file on it and it won't fire, sputter, spit or anything. Just turns and turns. I don't believe it's a wiring issue because when I install the jumper that comes with the AEM it runs fine. Help!
Rleo34 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2015, 09:29 PM   #2
Junior Member
iTrader: (1)
Join Date: Apr 2009
Location: illinois
Posts: 190
Total Cats: -4

did you get a harness?
ls1motorsports is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 03:00 PM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 09:30 AM
Walbro 255lph Fuel Pump $50 lsc224 Miata parts for sale/trade 2 10-01-2015 09:17 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 12:45 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:55 PM.