EMB Loosing Maps - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

E-Manage Post your questions about greddy e-manage installation and tuning here.

LinkBack Thread Tools
Old 07-15-2012, 05:18 PM   #1
Thread Starter
iTrader: (1)
Join Date: Apr 2011
Location: Greece,Athens
Posts: 27
Total Cats: 2
Exclamation EMB Loosing Maps

Today i faced the following problem.Started the car as usual and saw 10AFR in the Zeitronix display.....Holy ----....
Started looking everything.....
No luck.
Final step was to check if the resistance was held in place,and yep there it was.But the problem was still there causing major fuel consumption and potentially faulty lamba sensors...
So i connected the laptop to the unit an saw that everything in the EMB was lost...No maps no nothing...
I used the map that i had so i put it back on the unit and everything were going just fine.14.7 AFR,killed the engine felt very good about my self....

But...Ten minutes later when i fired the engine everything was lost over again....
Havent seen something in the net?Has any same experience?
illiasfyntanidis is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
Someone help me with AE ihiryu MEGAsquirt 33 10-08-2015 04:56 PM
"Chimney Ethanol" E100 MiataGarage Engine Performance 5 09-29-2015 11:04 PM
In need of base map for stock 1997 brandonbkd MEGAsquirt 0 09-28-2015 11:52 PM
Missing/knock at idle, can someone point me in the right direction? Mikel MEGAsquirt 4 09-28-2015 04:46 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:53 PM.