rpm signal - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

E-Manage Post your questions about greddy e-manage installation and tuning here.

LinkBack Thread Tools
Old 11-23-2009, 04:19 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2009
Location: Gulfport, MS
Posts: 47
Total Cats: 0
Default rpm signal

Help me out guys, Got my gifftech cable in 2 weeks ago and did some logging and I have no rpm signal. Therefore, I am pulling no timing, and thanks to the army I am just now getting to look at it It is emb blue with the ecu soldering part and the like 12 bullet intercept connectors. I am guessing it has to be one of the intercept bullets may be broke but if somebody knows the wire color maybe that can help make it easier. I am trying to resolve this asap to get it dyno tuned so any information could be helpful.
b16acrx1988 is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
CAS weirdness Asx MEGAsquirt 5 12-15-2015 11:14 AM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 02:44 PM
Are my coils failing? viriiguy General Miata Chat 5 09-28-2015 07:39 PM
ms2e No Rpm Signal Dobzeh ECUs and Tuning 5 09-17-2015 02:56 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:41 AM.