Supertech Valve Stem Seal Failures - Anyone - Page 2 - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

Engine Performance This section is for discussion on all engine building related questions. KMiata

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 09-05-2014, 04:14 PM   #21
Junior Member
iTrader: (4)
Join Date: Jul 2006
Location: Connecticut
Posts: 165
Total Cats: 0

To add to the original question of this thread. When I had my 1.6 head off to add ARP head studs, I noticed a little residual oil on the back of the valves so I replaced my seals with the Supertech's. Prior to that I never had any smoke issues or oil consumption, once back together the car puffs blue smoke occasionally now and burns a small amount of oil (never did prior). After this I used OEM seals in my 99 for my NB head when I had that apart and never had any issues. So when I take my 1.6's head off again I am going to use OEM seals.
Quinn is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2015, 03:29 PM   #22
Junior Member
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary, AB
Posts: 150
Total Cats: -11

Chowcow is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 03:00 PM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 12:45 AM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 10:28 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:01 PM.