1990 95' Swap misifre issues - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

General Miata Chat A place to talk about anything Miata

LinkBack Thread Tools
Old 07-10-2014, 11:12 PM   #1
Thread Starter
Join Date: Jul 2014
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 1
Total Cats: 0
Default 1990 95' Swap misifre issues

OK so ii just finished my 1.8 rebuild and swap into my 90'. i used all of the 95 1.8 harnesses. When i first started it ran bad but i went through and fixxed all the Vcaccum leaks and now after adjusting the idle runs good but it is missing on cyl 2. i pulled the injector plug and it doesnt change anything, ive used a noide light to make sure im getting injector signal and i am, i then swapped cyl 1 and 2 injectors and drove it around and it sputtered until 2.5-3k rpm and then it felt like it opened up and ran fine. Got it in the garage and pulled cyl 2 and it was firing, pulled cyl 1 and it was not firing, so i was done for the night since i had an idea what it was. Next day i fired it up and again cyl 2 was not firing and cyl 1 was firing... so ive swapped out the entire set of injectors and still getting the same results. I broke out the stethoscope to listen to the injectors and cyl 2 is not firing if it is, its not firing strong i can hear a very very slight tick but when i plug up a spare injector it ticks loud.. im lost and dont know what else to do. ive done a compression test with a shitty tester and cyl 2 was a little lower than than the rest and it did bump up with a wet test. Ive only put about 8miles on the rebuild. Anyone have any ideas?
swindian1991 is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - Stock Balancer and Fastforward overlay pulleys Frank_and_Beans Supercharger Discussion 13 09-12-2016 08:17 PM
Raleigh: Fiberglass headlight scope, 1.6L ECU, AFM, Hardtop latches, more bigmackloud Miata parts for sale/trade 9 11-07-2015 11:58 PM
Noob to Miataturbo from MA JxPhan Meet and Greet 3 10-02-2015 02:17 AM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 10:28 PM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 02:44 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:59 AM.