Help me diagnose my engine problem.. please - Page 2 - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

General Miata Chat A place to talk about anything Miata

LinkBack Thread Tools
Old 02-23-2011, 02:20 AM   #21
Junior Member
Join Date: Feb 2010
Location: Oslo, Norway
Posts: 219
Total Cats: 1

Installed coil-on-plugs, and that fixed it?
Loki79 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2011, 07:57 AM   #22
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
Join Date: Aug 2007
Location: Guam (U.S Terr.)
Posts: 786
Total Cats: -2

Yeah. I bet it was just bad wires to begin with. At least I upgraded.
mike_671 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2011, 11:06 AM   #23
Cpt. Slow
iTrader: (24)
curly's Avatar
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon City, OR
Posts: 11,618
Total Cats: 463

Originally Posted by curly View Post
Miatas do eat spark plug wires, turbo heat doesn't help.
Being right all the time is tiring. Yawn.
curly is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
Changing from 460cc to flow force 610cc in diypnp 90 Turbo MEGAsquirt 19 10-19-2015 03:23 PM
Expected intake temps on the track? tazswing Race Prep 20 10-03-2015 11:04 AM
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 4 09-28-2015 10:10 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:31 PM.