afr display issues - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 08-28-2016, 06:22 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2013
Location: Elgin, SC
Posts: 354
Total Cats: -3
Default afr display issues

So kind of a weird problem I have developed the past couple weeks. My AFR will display incorrectly in MSDroid. But, sometimes it will display correctly. It almost seems as it heats up (or the longer I stay connected) the richer it gets. But, this only happens in MSDroid. On my digital gauge for the MTX-L it is dead on. I even replaced the sensor with a new one and calibrated it, just to remove a possibility. So I'm trying to figure out what it could be. I have been trying to get Tunerstudio to connect to my laptop via the rs232 bluetooth module I have, but I can't get it to find it. I want to make sure the calibrate afr is correct, but I haven't changed any setting as this was happening.

Any idea on the the afr issue?
whinin is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tunerstudio MS alone or get Megalogviewer too? TheIglu MEGAsquirt 10 05-09-2016 11:59 AM
Issues around 4000 rpm while in neutral jko MEGAsquirt 5 04-14-2016 03:28 PM
Gauge Placement Ideas? Shane_NA6 Race Prep 11 04-01-2016 08:29 AM
mtx-l problem Forrest95M ECUs and Tuning 5 03-25-2016 12:21 PM
MTX-L Calibration troubles Antidavid ECUs and Tuning 21 03-17-2016 06:39 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:20 AM.