Another connecting problem - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 
Log In 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-17-2012, 04:39 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Location: Sa, Texas
Posts: 318
Total Cats: -2
Default Another connecting problem

So its still problem after problem with my car. For some reason the computer won't recognize the megasquirt again. It connected before with the same cord, usb port, and computer before but now when I think i'm almost done it won't connect again. 99 with a brain built diypnp.
Did a port check but its finding no ports at all on the computer for some reason. I'm looking at http://www.msextra.com/doc/ms2extra/serial_setup.html and if I can't find a port to begin with I'm lost on where to go next
Attached Thumbnails
Another connecting problem-port-check.jpg  

Last edited by cowboys647; 04-17-2012 at 05:01 PM.
cowboys647 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2012, 06:45 PM   #2
Junior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 110
Total Cats: 1
Default

I just had to buy a new USB to Serial Cable. Sounds like a cable problem if your computer can't see the COM ports in Device Manager.
Wildanimal is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2012, 09:57 PM   #3
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Location: Sa, Texas
Posts: 318
Total Cats: -2
Default

Yea I just was able to get it to connect with another port on the other side of the computer. Weird cuz I never changed ports before.
cowboys647 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 06:35 AM   #4
Junior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 110
Total Cats: 1
Default

Might just be a bad usb port. They can be very fussy some times.
Wildanimal is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 03:00 PM
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 43 03-18-2016 02:11 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 12:45 AM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 10:32 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 06:34 PM.