MegaLogVievew problem - errors - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 10-19-2015, 09:00 AM   #1
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (2)
Join Date: Jun 2009
Location: Istanbul, Turkey
Posts: 1,761
Total Cats: 236
Default MegaLogVievew problem - errors

I opened MLV after a long time, and it updated itself.
However, there are a couple of problems with MLV now.
(Both TS and MLV are registered and updated)

First, an error message appears, saying

The Y axis fields "Load" not in current data log.
Set the correct Y axis field from "Options" Menu for table highlighting and VE Analysis to work correctly.

I actually have "Load" selected for my "Default Y axis field" under Options...


If I click on VE Analyze, another warning pops up:

The following fields are required for VE Analyze to work best:

Also to improve results please log these additional fields:

The thing is, all of these fields are being logged. I know that for sure.
And, I never had these issues before MLV updated itself.

Am I doing something wrong here?
Could this be a bug?
Godless Commie is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues under load. Diagnose my log! soviet MEGAsquirt 7 05-17-2012 10:35 PM
Load fail- What's wrong with MT lately? Doppelgänger Front Desk 18 04-25-2011 12:54 PM
MLV Math Parser for target AFR on MS-1 logs? CRAIGO MEGAsquirt 4 08-11-2010 09:24 AM
AFR target curve in MLV ? Viggoman MEGAsquirt 8 06-10-2010 06:25 PM
MLV AFR target table problem levnubhin MEGAsquirt 12 10-11-2008 08:25 AM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:39 AM.