miss fire after fitting megasquirt. - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2016, 03:40 AM   #1
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Posts: 11
Total Cats: 0
Default miss fire after fitting megasquirt.

finally got my car running on the mspnp2 however the car has a really bad miss fire. I pulled the plugs. 1 and 4 were covered in black carbon. 2 and 3 were wet with fuel. any ideas?
Ricksixtyfivers is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2016, 10:30 AM   #2
Supporting Vendor
Matt Cramer's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,146
Total Cats: 41

Please post a copy of your tune file and a data log of trying to get it to run - this will give everyone more to go on.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad torsen? .one lane General Miata Chat 7 04-13-2016 10:18 AM
Half-Car suspension simulation Alumilo Suspension, Brakes, Drivetrain 0 04-10-2016 01:34 PM
Just got my MSPNP2 Need help with AFR RuckRider MEGAsquirt 7 04-10-2016 09:46 AM
Mspnp2 Miata cranks but won't start jaredfigdor MEGAsquirt 1 04-05-2016 10:30 AM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:40 PM.