MS1v3.0 launch control inop - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 09-12-2014, 10:02 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2011
Location: sacramento ,ca
Posts: 383
Total Cats: 21
Default MS1v3.0 launch control inop

my MS1v3.0 has been sitting in a box almost 18 months before it made it into my current car. launch control worked on my last car just fine but i cant seem to get this figured out.

i double checked my launch control settings and everything looks like its correct. i double checked tps calibration settings also. i have .1 ohms resistance to ground from pin 6 of the DB37(wired JS11 to SPR4) with the clutch engaged.

im lost. anyone have any ideas?
fastivab6tg25mr is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2014, 12:16 PM   #2
Supporting Vendor
Matt Cramer's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,144
Total Cats: 41

First, check the voltage. Do you have 5 volts on the launch control input with the key on and engine off, and have it drop to zero when you put the clutch in?
Matt Cramer is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
1991 special edition with hard top full part out JC, NJ russian Miata parts for sale/trade 6 10-08-2015 03:01 PM
Another Cast Manifold Corky Bell Prefabbed Turbo Kits 17 10-02-2015 09:28 PM
New personal best 1/8th mile tehzack Dynos and timesheets 10 09-21-2015 06:30 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:05 AM.