EMS 4 IAC Not Working - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 11-05-2013, 03:40 AM   #1
Thread Starter
iTrader: (1)
Join Date: Apr 2013
Location: Duvall, Greater Seattle Area
Posts: 21
Total Cats: 1
Default EMS 4 IAC Not Working

Im having some trouble getting the IAC to work on my 03. I hear it turn on when I switch the ignition to on, then after 3 or 4 seconds something clicks and it turns off. With the stock ECU, the valve stays on. I'm not sure what's making it do that. Any ideas?
jaguarcat311 is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - Stock Balancer and Fastforward overlay pulleys Frank_and_Beans Supercharger Discussion 13 09-12-2016 08:17 PM
Raleigh: Fiberglass headlight scope, 1.6L ECU, AFM, Hardtop latches, more bigmackloud Miata parts for sale/trade 9 11-07-2015 11:58 PM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 09:39 AM
Walbro 255lph Fuel Pump $50 lsc224 Miata parts for sale/trade 2 10-01-2015 09:17 AM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 10:28 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 02:03 PM.