90 na6 - gauge cluster not working - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

General Miata Chat A place to talk about anything Miata

LinkBack Thread Tools
Old 03-20-2016, 05:54 PM   #1
Thread Starter
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
Total Cats: 0
Default 90 na6 - gauge cluster not working

so recently I removed the dash and under dash a/c and heater components. reinstalled the dash and wiring. plugged everything that I could find left still remaining as far as electrical connections. started the can and rpm, speed, oil, fuel, and temp will not work. the cluster does light up and all the rest of the lights , etc. in the car work. I feel I forgot something but looked several time and can not find a solution. Here is a pic of left over connectors.
Attached Thumbnails
90 na6 - gauge cluster not working-e7b7743a-d1f8-4ea2-8d4b-dd40ffe93e5b.jpg  
cskinney86 is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MSM stock oil cooler and 99 fuel rail. 92dx WTB 7 04-26-2016 08:58 PM
2000 Miata won't start after head gasket change mackey General Miata Chat 14 03-21-2016 05:03 PM
signal lights not working at night skiwiz General Miata Chat 2 03-20-2016 01:05 PM
WTB: NC 550cc fuel injectors Sergey Konnov WTB 3 03-20-2016 01:33 AM
Need Fuel Management Info on NB MADMX5 DIY Turbo Discussion 24 03-18-2016 09:37 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:43 AM.