*MORE* LC-1 Problems - Page 2 - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 10-28-2008, 12:13 AM   #21
Junior Member
Join Date: Mar 2006
Location: Sydney Australia
Posts: 138
Total Cats: 0

I'll chime in and say the LC-1 is noisy. But I tied the sensor ground to the back of the head (1.6 ecu grounds) and separated the power ground.
The power ground believe it or not is now just on the firewall on one of the brake line lugs (I was getting desparate and tried it there) now it is noise free and happy.
I had no end of noise and resets when the two grounds were tied to the same spot (engine misfires with the MS too when the LC! heavy ground was anywhere near it).

How did i find the noise? I have an led bargraph in narrowband mode that shows rich/lean situations. When the LC1 was noisy, this thing would go haywire (it is grounded to the ecu points as well).
ampz is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 03:00 PM
Expected intake temps on the track? tazswing Race Prep 20 10-03-2015 11:04 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 12:45 AM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:41 PM.