AIT is always showing 70F - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 05-16-2015, 02:35 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2006
Location: Cedar City, UT
Posts: 220
Total Cats: 4
Default AIT is always showing 70F

I am using a Rev built MS.

I replaced the intercooler charge piping last week and now the IAT sensor is always showing 70F in tunerstudio.

Even when it is unplugged it continues to show 70F. Before it would drop to -40, so I am wondering if anyone has seen this behavior before.

I have tested with several other GM IAT sender, but it is the fact that even when it is unplugged is making me think there is something somewhere else, I have gone over my engine bay several time, i am unaware of any other loose connectors that I forgot
Dlaitini is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2015, 04:42 PM   #2
iTrader: (76)
18psi's Avatar
Join Date: Apr 2008
Posts: 32,913
Total Cats: 1,953

70 means it's not working or the MS is not getting any signal from it, it defaults to that value.
18psi is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
No spark while cranking? navalhawkeye MEGAsquirt 9 10-07-2015 07:10 PM
MSPNPPro-MM0105: Coolant Temperature Output slomiata MEGAsquirt 5 10-07-2015 01:11 PM
DIYPNP Won't Stay Running huesmann MEGAsquirt 19 09-16-2015 07:11 PM
Brand New CX Racing Intercooler + Pipes Adam777 Miata parts for sale/trade 6 09-05-2015 09:41 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:55 AM.