Ms1 extra no fan control and high idle - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 02-26-2016, 02:53 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
Forrest95M's Avatar
Join Date: Jan 2016
Posts: 221
Total Cats: 12
Default Ms1 extra no fan control and high idle

So I've gotten my car running on ms1 extra, I still have a few bugs to work out but it's coming along halfway decent. My fans won't come on, tuner studio is saying that they should come on at 175 and there not
I'm sure it's a wiring problem, which wire does it come off on the ms harness? Also my iac valve when it's plugged in it revs to 2500 at stays there, I would like to keep it because of what it does. What settings could fix this and I think I have the pwm mod done wrong. So I'll look at that. On top of that my afrs are off by around .5 between both systems, I've calibrated my sensor several times to no avail. So if any one could point me in the right direction I would be happy. Thanks!
Forrest95M is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running 275/35/15 Hoosier R6's at AutoX like a fool? MiataKeith General Miata Chat 0 02-25-2016 07:47 PM
Stock ecu AFRs, how bad were yours pre-tuning? vteckiller2000 Engine Performance 20 02-25-2016 06:31 PM
Help!! rev car and lose vacuum and car shuts off jaredfigdor DIY Turbo Discussion 10 02-23-2016 12:54 PM
Need Rev MS2 Basic base tune help vteckiller2000 MEGAsquirt 6 02-20-2016 04:36 PM
Ms1 extra only 2 cylinders sparking Forrest95M MEGAsquirt 1 02-19-2016 06:13 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:50 PM.