obd code P1345 - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 04-10-2008, 02:27 PM   #1
Hittin' Boost & Cones
Thread Starter
iTrader: (2)
240_to_miata's Avatar
Join Date: May 2007
Location: Cromwell, Connecticut
Posts: 2,555
Total Cats: 10
Default obd code P1345

Anyone else have this code show up on a 96 or 97? Im runnin ms1 in parallel with a boomslang harness..sharing all the signals. Ive had a CEL for a while, but just got to check it today

P1345 No CMP or SGC Signal (no camshaft position sensor signal)
240_to_miata is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 05:03 PM   #2
Junior Member
iTrader: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: Texas Panhandle
Posts: 213
Total Cats: 0

I think I had that code once before. My crank sensor had a bunch of junk on it. The car would hesitate and stumble on acceleration before I figured it out.

I don't know if this is your problem since you have the megasquirt, but its easy enough to check.

It could also be possible that the crank sensor has come loose and moved. There is a proper way to align it. If you want to check that I can find the directions I have somewhere.
jsisco is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help multi issues here! ReallyRottenTurbo MEGAsquirt 4 09-22-2015 12:49 PM
Miata Newbie hdizzle Meet and Greet 8 09-21-2015 10:08 AM
1995 OBD1 Un-cut Full Harness Joker Miata parts for sale/trade 0 09-17-2015 06:46 PM
OBD2 & MSnS-E playing nice together kyle242gt DIY Turbo Discussion 9 11-12-2006 10:55 PM
I hate the 2001 cam sensor y8s General Miata Chat 0 11-12-2006 04:46 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:16 AM.