Autotune always reads "Out of window" or "0% correction" - Page 2 - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MSPNP MSPNP specific Megasquirt related discussion.

LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2010, 07:54 PM   #21
MT Pony Underground
Thread Starter
iTrader: (6)
Nagase's Avatar
Join Date: May 2009
Posts: 1,811
Total Cats: 1

Alright, i set my project to use the LC-1 0-5v that i have setup, but it's reading off the chart lean for some reason. Any idea what could be wrong? The EGO settings and project settings both look good, and i didn't see anything in the guide i missed.

Nevermind, i got it by starting a new project instead of altering the old one.
Nagase is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2010, 09:29 AM   #22
Supporting Vendor
Matt Cramer's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,143
Total Cats: 41

Is the Configurator set to LC-1 Default?
Matt Cramer is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 03:00 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 02:44 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:51 PM.