went from 370's to 550's and car won't start when warm - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

MSPNP MSPNP specific Megasquirt related discussion.

LinkBack Thread Tools
Old 03-25-2010, 03:48 PM   #1
Thread Starter
Join Date: Jun 2006
Posts: 7
Total Cats: 0
Default went from 370's to 550's and car won't start when warm

Hey all,

I'm pretty noobie with my mspnp in my 1.6 -92 Miata and would need help.
Just swapped my M45 to MP62 and upgraded the injectors at same time. I adjusted cranking PW's and Accel Wizzard with the help of DIYNetwork's guys and car idles and starts ok with bigger injectors. But when it's warm it won't start at all. Just waited an 45 mins to get it run again, and it's pretty late over here in Northern Europe allready....

Well, I adjusted the cranking PW's again at the warm end like DIYnw suggested, but it didn't help.

So please, can somebody with 550's share his values/maps that I should use to get it run?

I'm in kind of hurry, because the car sits in front of my neighbours garage and I belive he wants his car out of there coming morning

Thanks in advance

TimoK is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
elesjuan's mediocre 95 Miata adventure (google fiber edition) elesjuan Build Threads 8 02-16-2016 08:36 PM
TTE Build - Help me pick tires chrisn Race Prep 27 10-16-2015 05:12 PM
Help multi issues here! ReallyRottenTurbo MEGAsquirt 4 09-22-2015 12:49 PM
Now shipping NC MX-5 (2006-15) Precision Sliding Seat Mounts FAB Fab9 Tuning - Miata Performance Parts 0 09-11-2015 12:02 PM
Grinding into 5th and coasting shanesauce General Miata Chat 1 09-06-2015 08:47 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:36 AM.