Emanage blue problem? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


E-Manage Post your questions about greddy e-manage installation and tuning here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-08-2008, 09:41 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: Greece, athens
Posts: 98
Total Cats: 0
Default Emanage blue problem?

Last mounths I think that I have a problem with my EMB.

I think that sometimes it doesn't work,because the mixture comes very lean like not controlling from EM.
I have changed it with a new one but the problem keep walking
I have check my connections many times but everything it's ok.

When I try to connect to laptop I have this screen but I click "OK" and I make my tuning normal and save them without problems.


Does anyone know something or had this problem with the EMB?

The screen
Attached Images
File Type: jpg emanage problem.jpg (51.9 KB, 93 views)
BIGTURBO is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2008, 10:11 PM   #2
AFM Crusader
iTrader: (18)
 
olderguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wayne, NJ
Posts: 4,437
Total Cats: 84
Default

Try changing your computer language to English, North America.
olderguy is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2008, 05:01 AM   #3
Junior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2005
Location: San Jose
Posts: 213
Total Cats: 0
Default

Is your firmware compatible with the version of software on your laptop?
trito is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2008, 05:50 PM   #4
Junior Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Mar 2007
Location: Greece
Posts: 290
Total Cats: 4
Default

Geia sou manoli.
An exeis ellinika windows pigaine topikes ru8miseis kai ru8miseis glwssas ap to cp kai epelekse stis topikes ru8miseis Agglika Inwmenwn politeiwn.

To eixa pa8ei ki egw otan prwtoevala tin 1.49/1.49.


In English (sort of..)
The solution as olderguy said is the change of the language in the regional settings of control panel to English United States. Typical bug with the 1.49/1.49 update.
gianic is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2008, 11:11 PM   #5
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: Greece, athens
Posts: 98
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by olderguy View Post
Try changing your computer language to English, North America.
Thanks mate I change the language to english, US and the problem solved so simply!!!

The only thing I have to check now, is if the EM works normal everytime the car starts, because of the lean conditions I had the last months. Last day were ok, everytime the mixture was ok.
BIGTURBO is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2008, 11:17 PM   #6
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: Greece, athens
Posts: 98
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by gianic View Post
Geia sou manoli.
An exeis ellinika windows pigaine topikes ru8miseis kai ru8miseis glwssas ap to cp kai epelekse stis topikes ru8miseis Agglika Inwmenwn politeiwn.

To eixa pa8ei ki egw otan prwtoevala tin 1.49/1.49.


In English (sort of..)
The solution as olderguy said is the change of the language in the regional settings of control panel to English United States. Typical bug with the 1.49/1.49 update.

To ekana re to prwi molis to eida pou to grapse to palikari epanw ki an perimena oti apokleiete na doulepsei emeina ekplhktos!!! Kai malista ebala kai th glwssa pou les ta US epeidh den ebriska north america.

Thanks pantws! re gmt kai toso kairo eixa ayto to problhma kai de mporousa na to vrw.

Esy to xeis akoma to miata? exeis kai emanage panw? exw ki ena allo problhma to teleytaio kairo, ayto polu lew apo panw kai de xerw an sxetizetai me ayto pou de syndeomoun swsta. Esena otan syndeosoun kai den eixes valei ta english kai sou petage malakies sth syndesh, eixes katholou dysleitourgies sto emanage kai sth leitourgia genika? an einai steile msn to mail na ta poume apo kei. ta leme!


Sorry gyus
BIGTURBO is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2008, 07:13 AM   #7
Junior Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Mar 2007
Location: Greece
Posts: 290
Total Cats: 4
Default

I can't send a pm from here. Here is my msn BIGTURBO:

[email protected]
gianic is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1994 Spec Miata Race Car SM/SM2/SSM For Sale Quinn Cars for sale/trade 6 10-23-2016 08:58 AM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Noob to Miataturbo from MA JxPhan Meet and Greet 3 10-02-2015 03:17 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:55 AM.