NEW LOG new problems Help me out guys - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


E-Manage Post your questions about greddy e-manage installation and tuning here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-30-2007, 08:26 AM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Default NEW LOG new problems Help me out guys

Hello everyone
just got done installing the 02 clamp, pressure sensor on the emu on a 01 miata. for some reason my A/F readings are unstable really don't know why they were ok the other day. i will recallibrate the damn thing. Question to you guys is has anyone else had a problem accelerating past 4000 RPM? it feels like a rev limiter of some sort. another question is does anyone else have some sort of a filter looking thing between their intake manifold and the Fuel rail. It is the vacuum hose connecting the intake manifold and the fuel rail that has a one way filter looking thing. Help me out please.

log file http://www.mediafire.com/?1cnvmavxmyj
musanovic is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2007, 04:54 PM   #2
Elite Member
iTrader: (39)
 
Zabac's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: High Point NC
Posts: 4,854
Total Cats: 8
Default

i cant get that file to open
Zabac is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2007, 11:53 PM   #3
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Default

got it working no problems any more. now the clutch went out, man more power more problems.
musanovic is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2007, 12:00 PM   #4
Junior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 52
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by musanovic View Post
got it working no problems any more. now the clutch went out, man more power more problems.
Congratulations on solution, but it would be great if you tell us what
the cause and the solution was.
And sorry for the clutch!

Falk
Falk is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2007, 07:11 PM   #5
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Default

problem was mostly the fuel. i was leaning out at that point and car was running like ****. changing some of the fuel trims made the problem go away.
musanovic is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2007, 10:05 PM   #6
Elite Member
iTrader: (39)
 
Zabac's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: High Point NC
Posts: 4,854
Total Cats: 8
Default

great news dude, is she running strong again?
this is not your new clutch your talking about is it?
Quote:
Originally Posted by musanovic View Post
clutch went out
Zabac is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2007, 11:32 AM   #7
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Default

nope it is the old one new still holding it somehow.
musanovic is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2007, 12:27 PM   #8
Elite Member
iTrader: (39)
 
Zabac's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: High Point NC
Posts: 4,854
Total Cats: 8
Default

scared meh
Zabac is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 57 07-19-2017 05:11 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Noob to Miataturbo from MA JxPhan Meet and Greet 3 10-02-2015 03:17 AM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 10:30 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 01:30 AM.