Voltage drop makes my engine chew up the alternator belt - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Engine Performance This section is for discussion on all engine building related questions.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-20-2013, 02:26 PM   #21
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bloomfield, Michigan
Posts: 5,682
Total Cats: 10
Default

Never mind, I don't have reverse lights. There is no connector where those two cables can go to either. The cables were just there since I got the car. I remember seeing them like that when I removed the old engine and transmission.
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2013, 05:23 PM   #22
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Cedar City, UT
Posts: 228
Total Cats: 4
Default

something for cruse control maybe? turns off if you take it out of gear?

I had to unplug some stuff related to that to make launch control and flatshift work when I installed the MS
Dlaitini is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
01-05 Fab9 PNP COPs (used) FrankB Miata parts for sale/trade 6 09-30-2015 12:48 PM
3rd Time's a Charm...hopefully. zephyrusaurai Meet and Greet 2 09-28-2015 11:59 PM
VR6 to Miata Swap ScrapinMX5 Meet and Greet 8 09-28-2015 02:04 PM
Another Alternator thread ihiryu General Miata Chat 9 09-28-2015 11:22 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.