Mobile access problem - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Front Desk Questions, suggestions, site problems? Put all your site related threads in here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2013, 08:04 PM   #1
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Istanbul, Turkey
Posts: 2,050
Total Cats: 433
Default Mobile access problem

I am having problems accessing mt.net on my phone.

Here's the error message I keep getting:

Duplicate headers received from server
The response from the server contained duplicate headers. This problem is generally the result of a misconfigured website or proxy. Only the website or proxy administrator can fix this issue.
Error 350 (net::ERR_RESPONSE_HEADERS_MULTIPLE_LOCATION): Multiple Location headers received. This is disallowed to protect against HTTP response splitting attacks.
Godless Commie is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2013, 12:45 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 1,272
Total Cats: 32
Default

Ditto here, using Chrome on a Nexus 4.
timk is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2013, 06:11 AM   #3
Supporting Vendor
iTrader: (10)
 
Reverant's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Athens, Greece
Posts: 5,440
Total Cats: 197
Default

Try on 3G vs WiFi. If it doesn't happen on WiFi but happens on 3G, your cellular provider is using a transparent proxy to compress the pages and/or the images, and its a bug on their end.
Reverant is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2013, 07:20 AM   #4
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Istanbul, Turkey
Posts: 2,050
Total Cats: 433
Default

I tried both 3G and WiFi. Same results.
Godless Commie is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2014, 12:31 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Greenville SC
Posts: 260
Total Cats: 15
Default

Sorry to revive the dead thread but I'm having this issue... Nexus 4/Google Chrome on AT&T. No problems with any other forums.
Uncle Humjaba is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2014, 02:05 PM   #6
Senior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Apr 2011
Location: Columbia, SC
Posts: 1,342
Total Cats: 78
Default

Try removing "-new-post" from the end of the URL.
Schuyler is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another Cast Manifold Corky Bell Prefabbed Turbo Kits 18 11-22-2016 10:01 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
01-05 Fab9 PNP COPs (used) FrankB Miata parts for sale/trade 6 09-30-2015 12:48 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:20 PM.