Problems with the site - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Front Desk Questions, suggestions, site problems? Put all your site related threads in here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-04-2010, 12:45 AM   #1
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default Problems with the site

so now that i found the back door for starting a thread i can finally put this in here.

i will start taking screen shots to post up to easily discribe my problems!
WonTon is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 12:48 AM   #2
"Quality" is my first name.
iTrader: (3)
 
Quality Control Bot's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,611
Total Cats: 69
Default

Which browser are you using which has the errors?
Did you try another browser, were you able to replicate the same error?
Quality Control Bot is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 12:52 AM   #3
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default

im using firefox! i just opened up internet explorer and everything works. so im having problems in firefox.

but in fire fox, MT.net doesnt work well (having issues with it) and MX5atlanta.com (having no issues) both use V-bulliten (right?)
WonTon is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 01:00 AM   #4
"Quality" is my first name.
iTrader: (3)
 
Quality Control Bot's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,611
Total Cats: 69
Default

Yup, we are vbulletin as well.

Try deleting your cookies, check for spy ware and report back please..

Im on FF right now, so far so good but you never know.
Quality Control Bot is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 01:05 AM   #5
Elite Member
iTrader: (30)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Va Beach
Posts: 7,282
Total Cats: 0
Default

Was on FF earlier and it was fine. Also fine from my iPhone.
__________________
Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
levnubhin is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 01:05 AM   #6
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default

will do that!

here are some attached pics of what i see in Firefox...
Attached Thumbnails
Problems with the site-problem-one.jpg   Problems with the site-problem-two.jpg   Problems with the site-problem-three.jpg  
WonTon is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 01:16 AM   #7
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default

dealeated cookies and history and all that mess and am still having the issues.

i need to update my spyware ****....(i hate computers)
WonTon is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 01:22 AM   #8
Elite Member
iTrader: (33)
 
RotorNutFD3S's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Newnan, GA
Posts: 2,539
Total Cats: 29
Default

When's the last time you actually restarted that computer?
RotorNutFD3S is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 01:23 AM   #9
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default

everyday....although not yet today.
WonTon is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 12:15 PM   #10
"Quality" is my first name.
iTrader: (3)
 
Quality Control Bot's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,611
Total Cats: 69
Default

How is it now?
Quality Control Bot is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 10:54 PM   #11
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default

still messed up in FF.

MX5atl.com and CR.net still work fine, MT.net still no workie for me in FF. its fine in Internet Explorer.
WonTon is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 01:00 AM   #12
"Quality" is my first name.
iTrader: (3)
 
Quality Control Bot's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,611
Total Cats: 69
Default

Quote:
Originally Posted by WonTon View Post
still messed up in FF.

MX5atl.com and CR.net still work fine, MT.net still no workie for me in FF. its fine in Internet Explorer.
PM me your l/p, perhaps i try your account
Quality Control Bot is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 02:56 AM   #13
Junior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: May 2010
Posts: 103
Total Cats: 0
Default

i figured out your problem...

you have a shortcut to club roadster...

delete that and everything will be back to normal again
old_s13 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 10:12 AM   #14
"Quality" is my first name.
iTrader: (3)
 
Quality Control Bot's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,611
Total Cats: 69
Default

Quote:
Originally Posted by WonTon View Post
will do that!

here are some attached pics of what i see in Firefox...
Unblock MT images from FF
Quality Control Bot is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2010, 12:44 AM   #15
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Rick View Post
PM me your l/p, perhaps i try your account
you mean my screen name and password right?
WonTon is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2010, 12:50 AM   #16
"Quality" is my first name.
iTrader: (3)
 
Quality Control Bot's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,611
Total Cats: 69
Default

Quote:
Originally Posted by WonTon View Post
you mean my screen name and password right?
Before you do, make sure you havent blocked images from MT in firefox.
Quality Control Bot is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2010, 12:53 AM   #17
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (17)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,831
Total Cats: 0
Default

how do i check that? i fail at this stuff...
WonTon is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
15x10 - 15x11 6UL @ 949 Racing emilio700 Wheels and Tires 151 06-02-2017 03:36 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM
Image resizer concealer404 Front Desk 3 09-29-2015 01:41 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:46 PM.