airbag or gauge cluster? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


General Miata Chat A place to talk about anything Miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-15-2011, 06:09 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Jul 2007
Location: Cocoa Beach, FL
Posts: 808
Total Cats: 3
Default airbag or gauge cluster?

I replaced most of my gauge cluster in my '94 with one from a 1.6L along with installing my MOMO steering wheel. I unplugged the airbag module since I didn't have resistors to put in to replace the airbag in the steering wheel. When I got the resistors (I got a pack of 10Ohm and wired 3 in parallel) and installed them, I reconnected the airbag module and now I have the beeping when I turn the car on. Why do I have beeping instead of a light? Did they change something in the cluster that I didn't notice? Does the module need to be cleared somehow? Is the resistor I need different for the 1.8? I searched around and everyone seems to just remove something to make it stop and I would like to retain the passenger airbag functionality.
TrickerZ is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2011, 12:56 AM   #2
Junior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Apr 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 455
Total Cats: 18
Default

Edited 'cos I can't read 10 from 100.
BarbyCar is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2011, 03:37 PM   #3
Senior Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Aug 2010
Location: Farmington Hills, MI
Posts: 510
Total Cats: 15
Default

Mine didn't start beeping until I unplugged the airbag light from the cluster so it might be related to that. This was on a 93 though so there was no passenger airbag.
njn63 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2011, 10:41 PM   #4
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Jul 2007
Location: Cocoa Beach, FL
Posts: 808
Total Cats: 3
Default

My light works, though, that's the thing that doesn't make sense. If I unplug the module, the airbag light goes on. If I plug it in, the light goes off and it beeps at me.
TrickerZ is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MSPNPPro-MM0105: Coolant Temperature Output slomiata MEGAsquirt 5 10-07-2015 02:11 PM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 03:44 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:48 AM.