Choking/Stuttering under boost in 3rd, 4th, 5th - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


General Miata Chat A place to talk about anything Miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-29-2010, 04:09 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 60
Total Cats: 0
Default Choking/Stuttering under boost in 3rd, 4th, 5th

Car runs fine under boost in 1st and 2nd gear....when under boost in 3rd, 4th or 5th seems to stutter or feel choked up.....

Was running fine for several years..before this happened.....any suggestions...
kevin02 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2010, 09:18 AM   #2
Elite Member
iTrader: (2)
 
Newbsauce's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: NoVA
Posts: 2,304
Total Cats: 2
Default

Have you checked the plugs? do you have logs? can this be a bit more vague?
Newbsauce is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2010, 10:23 AM   #3
Elite Member
iTrader: (12)
 
Join Date: Sep 2007
Location: Charlotte, NC
Posts: 6,868
Total Cats: 66
Default

change your plugs.
Doppelgänger is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2010, 12:49 PM   #4
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 60
Total Cats: 0
Default

Thanks for the advice will do next week after come back from vacation...or i'll turn down the boost a little to see if it is just spark blowout....

Last edited by kevin02; 06-29-2010 at 03:00 PM.
kevin02 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2010, 12:49 AM   #5
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 60
Total Cats: 0
Default

Back from vacation, new plugs did the trick....
kevin02 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 57 07-19-2017 05:11 PM
LucaCarMods's Boosted Dutch Miata Build! LucaCarMods Build Threads 11 02-14-2016 07:13 AM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Going back to stock. Need some 1.6 parts. Trent WTB 2 10-01-2015 01:15 PM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:46 AM.