TPS Problem - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-24-2012, 03:25 PM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 18
Total Cats: 0
Default TPS Problem

I have the FM II installed in a 90 and since I installed it I've had problems pick up the tps signal on my laptop when I try to calibrate it. I know the tps on my car is an on off type. I figured something was wrong with it so I bought a vtps off the BMW 5 series. When it showed up I installed it and had the same problem. I got volts going in and I get volts coming out the signal wire at the tps so I traced the wire back to the car harness and I get volts there. Thats when I notice there is no wire coming off the Hydra harness at that location. What gives? So I checked the wiring schematics for the car and it show the signal wire as a red wire with black stripe but mine is light green with white stripe like the 94' and up. So short story long, does anyone know where on the Hydra's harness is the signal wire located? Thanks for any help.

Last edited by bman2310; 06-25-2012 at 10:59 PM.
bman2310 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2012, 11:01 PM   #2
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 18
Total Cats: 0
Default

Jeremy at FM e-mailed me the instructions. Problem solved. Mods can close thread
bman2310 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Going back to stock. Need some 1.6 parts. Trent WTB 2 10-01-2015 01:15 PM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:08 PM.