acceleration problems - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-05-2011, 04:39 PM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Total Cats: 0
Default acceleration problems

Someone who has experienced this?
When the turbo pressure is around 10psi it feels as if the car does not get a good enough spark.
It feels like I give full throttle and then release the throttle a bit and then throttle back very quickly.

Thanx =D
Attached Thumbnails
acceleration problems-graph.png  
whiteland is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2011, 04:52 PM   #2
Supporting Vendor
iTrader: (10)
 
Reverant's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Athens, Greece
Posts: 5,440
Total Cats: 198
Default

Set the gap on your spark plugs.
Reverant is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 06:33 AM.