BBR Turbo problem - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-27-2007, 03:25 PM   #21
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 188
Total Cats: 0
Default

Yes it is I will try that, although I'm pretty sure it will do the same as I remember it doing it when I just had the Mazda one in while i was testing earlier. Didn't get up early enough today
richard_ha is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2007, 05:42 PM   #22
Elite Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2006
Location: Warrington/Birmingham
Posts: 2,658
Total Cats: 39
Default

Quote:
Originally Posted by richard_ha View Post
Yes it is I will try that, although I'm pretty sure it will do the same as I remember it doing it when I just had the Mazda one in while i was testing earlier. Didn't get up early enough today
lazy git

keep plugging away
richyvrlimited is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2007, 06:23 PM   #23
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Down Under
Posts: 252
Total Cats: 0
Default

Have you removed C12 and C30 and jumpered D1 on the board?
Aussie Driver is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2007, 06:37 PM   #24
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 188
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Aussie Driver View Post
Have you removed C12 and C30 and jumpered D1 on the board?
Yes (never fitted c12 and c30)
richard_ha is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 02:17 PM   #25
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 188
Total Cats: 0
Default

Turns out it didnt like the TPS. It works fine with it unplugged.
richard_ha is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 05:07 PM   #26
Elite Member
iTrader: (3)
 
Join Date: May 2006
Location: Houston, TX
Posts: 2,900
Total Cats: 0
Default

yeah, I was about to say mine did something similar when the TPS was out of adjustment.
Arkmage is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 05:21 PM   #27
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 188
Total Cats: 0
Default

How did you adjust it? Is yours the on-off 1.6 style?
richard_ha is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 05:46 PM   #28
Elite Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2006
Location: Warrington/Birmingham
Posts: 2,658
Total Cats: 39
Default

Quote:
Originally Posted by richard_ha View Post
How did you adjust it? Is yours the on-off 1.6 style?
He's got a 1.8 so no
richyvrlimited is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
WTB MP62 (Hotside) (NB2) Rick02R WTB 3 01-03-2016 08:18 PM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
ISO 1.6 turbo cast iron manifold cale saurage DIY Turbo Discussion 16 10-01-2015 12:25 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:05 PM.