Help! Unsuccessful first attempt! - Page 3 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-29-2006, 02:19 PM   #41
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: LV, NV
Posts: 225
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Fulltilt
So the translation of that last email was, it runs on MS! Pretty good actually. Slight stumble, but not as bad as I would have thought, and it's not tuned yet. Now I'm on to datalogging problems, but there are a lot of things over on MSEFI.com that I can try. You guys have been very helpful, thanks so much!

Kyle
Would it be possible for you to list out your final wiring setup? You have 25 going to blue/yellow, while kags has it going to black/white. Will either one work, or is this a difference between the v2.2 and v3 boards?
mschlang is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 01:07 AM   #42
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 103
Total Cats: 0
Default

Sorry it took so long to reply, been outta town for a week. I hooked white to 24, blue/yellow to 25. Don't know about a white/black.
Fulltilt is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UEFI boot help needed mgeoffriau Gaming 38 03-02-2016 04:59 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MS3 Basic Connection Issues EErockMiata MEGAsquirt 6 09-24-2015 10:49 AM
mslabs MS2 - Idle control issue ndragun MEGAsquirt 0 09-20-2015 11:28 PM
using 2002 ECU on 1990 Miata btabor ECUs and Tuning 12 09-14-2015 04:45 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:54 PM.