Pulsing Tacho Signal. - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-14-2010, 09:56 AM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Location: Oxford, England
Posts: 24
Total Cats: 0
Default Pulsing Tacho Signal.

Hi folks, got my tacho working now on my 1.8 mk1 with MS1 V3 ....big thanks to Joe P etc..

I have done all the mods to the MS1 board including the fan and tacho circuit...

I have a little problem in that the tacho pulses a bit...basically the needle jumps about 250rpm backward and forwards at any rpm. So at, say 2000 rpm it bounces to 2250 back to 1850 the same happens at any other rpm area....bit wierd,,,,,

Not sure if I need to do anything else to my tacho circuit to clean the signal up a bit...

any ideas chaps
cat10 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2010, 06:16 PM   #2
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Location: Oxford, England
Posts: 24
Total Cats: 0
Default

Hello folks, still haven,t sorted this problem out.....has anybody got any ideas/

Cheers
cat10 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CAS weirdness Asx MEGAsquirt 5 12-15-2015 12:14 PM
Supra injector sets, yellow and black top 300zxrb26dett Miata parts for sale/trade 0 09-22-2015 01:43 AM
mslabs MS2 - Idle control issue ndragun MEGAsquirt 0 09-20-2015 11:28 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:01 AM.