Warm start problem - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-15-2008, 11:23 AM   #1
Hear me Meow
Thread Starter
iTrader: (3)
 
skidude's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Outside Portland Maine
Posts: 1,994
Total Cats: 13
Default Warm start problem

The problem acts like a heatsoaked IATsensor, but I've moved that to the mouth and checked the readings and they seem right so I don't think that's the problem.

AFR goes really lean and manifold vacuum decreases. This only lasts a few minutes, and it only does it sometimes. It's very frustrating as it makes it difficult to drive out of a parking lot.

Any suggestions? I don't even know where to start looking, since I checked the only thing I can think of and it doesn't do it every time.
skidude is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2008, 11:35 AM   #2
Elite Member
iTrader: (9)
 
Saml01's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: NYC
Posts: 5,730
Total Cats: 2
Default

What kinda temps is the sensor seeing when you run into this problem?
Saml01 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 58 Yesterday 10:04 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 10:30 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 03:44 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:08 PM.