Prefabbed Turbo Kits A place to discuss prefabricated turbo kits on the market
Sponsored by:
Sponsored by:

'Nother greddy question

 
Old 10-22-2007, 08:31 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (14)
 
Join Date: Sep 2007
Location: Aldie, VA
Posts: 275
Total Cats: 0
Default 'Nother greddy question

When I start the car and let it warm up, everything is all good, runs well and boost is at ~5psi. After driving around for 20mins or so, it will start boosting to a max of about 3.5 or so.

Checked for leaks...what else cold be causing this, WG problem>?

edit: only noticed this issue after installing intercooler.
jtpaintballwdp is offline  
Old 10-22-2007, 08:39 PM
  #2  
Elite Member
iTrader: (3)
 
Mach929's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: lansdale PA
Posts: 2,494
Total Cats: 0
Default

probably a boost leak that gets worse with heat. triple check for boost leaks, may be hard to find.
Mach929 is offline  
Old 10-22-2007, 08:51 PM
  #3  
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (14)
 
Join Date: Sep 2007
Location: Aldie, VA
Posts: 275
Total Cats: 0
Default

Ill check for leaks again when I get home thanks for the input.
jtpaintballwdp is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
bigmackloud
Miata parts for sale/trade
16
03-03-2019 03:41 PM
Quinn
Cars for sale/trade
6
10-23-2016 07:58 AM
JesseTheNoob
DIY Turbo Discussion
15
09-30-2015 02:44 PM
skipstr
Miata parts for sale/trade
2
09-28-2015 10:53 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 'Nother greddy question


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.