99 obd2 not working with dash parts pulled - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Race Prep Miata race-only chat.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-01-2010, 03:16 PM   #1
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (7)
 
jeff_man's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dallas, Tx
Posts: 3,056
Total Cats: 103
Default 99 obd2 not working with dash parts pulled

i have everything pulled from the dash (ac, blower, heater core, pass air bag deal, radio) and now my obd2 port is not working. i'm guessing that removing something is keeping a connection from being made. can't find anything in the wiring diagram.
jeff_man is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 03:25 PM   #2
Senior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Default

maybe you blew the fuse. interior fuse (don't know the name) affects the OBD2 port. possibly wrong place in the forum to post as well.
musanovic is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 03:29 PM   #3
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (7)
 
jeff_man's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dallas, Tx
Posts: 3,056
Total Cats: 103
Default

Quote:
Originally Posted by musanovic View Post
maybe you blew the fuse. interior fuse (don't know the name) affects the OBD2 port. possibly wrong place in the forum to post as well.
i checked the room fuse, about to go back over the fuse box.

seems like the right section, figured people race prepping nbs while pulling dash parts may have had the same problem.
jeff_man is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 05:24 PM   #4
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (7)
 
jeff_man's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dallas, Tx
Posts: 3,056
Total Cats: 103
Default

yep room 10a fuse, something is making it pop every few start ups.
jeff_man is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 12:58 PM   #5
Elite Member
iTrader: (15)
 
Join Date: Sep 2007
Location: Incline Village, NV
Posts: 2,073
Total Cats: 5
Default

Check whatever is wired into that fuse, then follow it all till you find the problem.
thesnowboarder is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 11:52 PM   #6
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (7)
 
jeff_man's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dallas, Tx
Posts: 3,056
Total Cats: 103
Default

Quote:
Originally Posted by thesnowboarder View Post
Check whatever is wired into that fuse, then follow it all till you find the problem.
think it was the door light, i pulled the top plastic liner and the wires looked like *** and the light never came on after i bot to car.
jeff_man is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 09:49 AM   #7
Senior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Default

Quote:
Originally Posted by jeff_man View Post
yep room 10a fuse, something is making it pop every few start ups.
damn i had the same problem when i was pulling my dash out and can't remember what it was.
musanovic is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Toyota Pickup Engine Swap B.S. Monk Build Threads 24 12-11-2016 03:21 PM
Prepping my '95 for track asmasm Build Threads 82 05-26-2016 05:37 PM
MS PNP requires reading and following directions??? satisfied MEGAsquirt 141 10-06-2015 11:44 AM
Charlotte - 1.6 ECU/Injectors, '94 R Pacakage Stuff Dustin Miata parts for sale/trade 4 09-23-2015 11:34 PM
New to Miatas cheeseclock Meet and Greet 15 09-12-2015 09:53 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 01:52 AM.