Electric Water Pump For W/A Intercooler Not Working? - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

General Miata Chat A place to talk about anything Miata

LinkBack Thread Tools
Old 03-15-2012, 06:10 AM   #1
Thread Starter
Join Date: Sep 2010
Posts: 19
Total Cats: 0
Default Electric Water Pump For W/A Intercooler Not Working?


So I had a crack in my coolant reservoir for my water / air last weekend. Changed it today, filled it with coolant and started the car - and nothing. The coolant wasn't circulating at all. The previous owner said it may have been an air lock so drove the car for 10 mins in the hope that it would free it up but still nothing. I shone a light behind the plastic inlet / outlet pipes on the pump and it does seem like the coolant is getting to / from it as I saw the green tinge of the coolant in the pipes.

I think the pump may be dead.

Anything else I could try?

What pump should I get if I need one?

Thanks guys.
Gussy is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - Stock Balancer and Fastforward overlay pulleys Frank_and_Beans Supercharger Discussion 13 09-12-2016 08:17 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 4 09-28-2015 10:10 PM
why is my car running like pewp? (tune/datalog) itsMikey MSPNP 3 09-28-2015 06:40 AM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 11:04 AM.