ms2 v3.57 no spark - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 06-02-2013, 02:35 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2009
Location: MONROE CT
Posts: 1,099
Total Cats: 2
Default ms2 v3.57 no spark

So trying to get my car started today and so far not working. I have a good clean RPM signal but no spark i got fuel tho. Im using a MS2 3.57 im running toyota cops and i used pad1 for spark a and pad 2 for spark b. No spark and the leds stay on and do not flash and my signal wire only gets .1 to .5 volts when cranking. I have my spark output set to going low normal. Anythoughts......
miatamike203 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2013, 10:28 AM   #2
Supporting Vendor
Matt Cramer's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,143
Total Cats: 41

Spark B should be pad 3, not 2.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CAS weirdness Asx MEGAsquirt 5 12-15-2015 11:14 AM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 09:39 AM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 09:30 AM
01-05 Fab9 PNP COPs (used) FrankB Miata parts for sale/trade 6 09-30-2015 11:48 AM
mslabs MS2 - Idle control issue ndragun MEGAsquirt 0 09-20-2015 10:28 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:02 AM.