Boomslang harness on a 1.6 1991 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


E-Manage Post your questions about greddy e-manage installation and tuning here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-31-2007, 03:59 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2006
Location: scotland/Houston
Posts: 127
Total Cats: 0
Default Boomslang harness on a 1.6 1991

How many of you guys with a 1.6 have used/fitted a EMB using a boomslang harness?
Was it 100% pnp?- if not which wiring did ya have to alter?


Reason i,m asking is i have recently been trying to fit a EMB to a 1991 1.6- but with issues (ie not pnp- had to snip TPS wire, cant see rpm/duty cycle on emb support tool)

Ive tried x2 stock ECU,s which work in other miata,s /mx5,s, and x2 EMB ,s that work in other miata,s /mx5,s and the problem only arises when i introduce the boomslang into the equation.

Anyone had these issues - or is the harness possibly faulty!
rockdoc is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2007, 04:18 PM   #2
Senior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Default

i have a bloomslang harness for a NB and it works fine on a EMU.
musanovic is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2007, 12:47 AM   #3
Junior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Nov 2006
Location: N/A
Posts: 360
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by musanovic View Post
i have a bloomslang harness for a NB and it works fine on a EMU.
Yea mine too....except for having to cut the crank pos./cam pos./knock sensor wires
mikeflys1 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2007, 05:08 AM   #4
Junior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 52
Total Cats: 0
Default

There was a issue with the TPS connection
if I remember correct.
They had it on wrong pin.
But I was told, they solved this meanwhile.

Falk
Falk is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2007, 12:41 PM   #5
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2006
Location: scotland/Houston
Posts: 127
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Falk View Post
There was a issue with the TPS connection
if I remember correct.
They had it on wrong pin.
But I was told, they solved this meanwhile.

Falk
Thanks for the info
Was told by boomslang that i was the first person to have had any problems!

yeah right.
rockdoc is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - Stock Balancer and Fastforward overlay pulleys Frank_and_Beans Supercharger Discussion 13 09-12-2016 09:17 PM
1991 special edition with hard top full part out JC, NJ russian Miata parts for sale/trade 6 10-08-2015 04:01 PM
Going back to stock. Need some 1.6 parts. Trent WTB 2 10-01-2015 01:15 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 04:21 PM.