MSM04 weird injectors wiring on cars loom - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


ECUs and Tuning Discuss Engine Management, Tuning, & Programming

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-09-2015, 08:02 AM   #1
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2012
Location: Israel
Posts: 543
Total Cats: -298
Default MSM04 weird injectors wiring on cars loom

Hey,

I checked the car loom, injectors pins, continuity test.
injector 1 ok
injector 2 ok
Injectors 3+4 wired together

???
I don't think this is normal...

If understand correctly it runs on batch while 3 injectors fire every time....
elior77 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2015, 11:58 AM   #2
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,833
Total Cats: 1,786
Default

that's not normal.

Braineack is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2015, 01:30 PM   #3
Murderator
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36,173
Total Cats: 2,575
Default

either you're checking something wrong, or your car has been tampered with.
msm uses same exact harness as any other NB2
18psi is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 07:28 AM   #4
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2012
Location: Israel
Posts: 543
Total Cats: -298
Default

Thanks


btw I get no email notification when a reply is posted...
elior77 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 09:29 AM   #5
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,833
Total Cats: 1,786
Default

Quote:
Originally Posted by elior77 View Post
Thanks


btw I get no email notification when a reply is posted...
so edit your subscription/notifications settings??

Braineack is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MS PNP requires reading and following directions??? satisfied MEGAsquirt 141 10-06-2015 11:44 AM
Mystery Engine Trouble. Halp, mt.net! vehicular General Miata Chat 12 09-14-2015 04:17 PM
VE values too low? compuw22c MEGAsquirt 4 09-12-2015 08:42 PM
AFR Not showing anything eunosgippa MEGAsquirt 0 09-09-2015 06:19 PM
New here, saying hi, here's what I'm workin with. SuperSneakySecretSquirrel Meet and Greet 5 09-06-2015 09:30 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:12 PM.