'92 sensor problem clt - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Engine Performance This section is for discussion on all engine building related questions.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-14-2014, 10:53 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Location: Elgin, SC
Posts: 359
Total Cats: -4
Default '92 sensor problem clt

Have this over on m.net as well, but seems to have died with no resolution. So maybe you ***** can help me.

CLT sensor unhooked, car idles fine cold/hot. Plugged back in, car stalls cold, idles fine hot. Replaced with a new one, same story. So it was suggested to check continuity. Setting at 200 ohm, power read .500, ground read infinity(1 . ). So I am lost here, do I need to replace the power wire? Ground wire? Burn the car?
whinin is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2014, 10:50 AM   #2
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Location: Elgin, SC
Posts: 359
Total Cats: -4
Default

Power wire to ECU has continuity. Ground wire to chassis ground has continuity. Either wire switched to each other does not show continuity. So my wires are fine. My question, with the ECT sensor unhooked, does it cause another sensor to not function properly?
whinin is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 03:18 PM   #3
Elite Member
iTrader: (5)
 
Join Date: Dec 2010
Location: Raleigh, NC
Posts: 1,970
Total Cats: 49
Default

you sure you don't have the wires swapped around?
Seefo is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 11:34 PM   #4
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Location: Elgin, SC
Posts: 359
Total Cats: -4
Default

You mean on the actual connector? I never thought of that, only because there is only one way that connector can go on. Once I get everything back together I will check it out.
whinin is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MSPNPPro-MM0105: Coolant Temperature Output slomiata MEGAsquirt 5 10-07-2015 02:11 PM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Got bad Crank Angle Sensor and Random Misfire codes, but runs fine. Greasyman General Miata Chat 2 09-28-2015 11:44 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:04 PM.