Auto-uploader STILL doesn't work for Vendors. - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Front Desk Questions, suggestions, site problems? Put all your site related threads in here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-02-2015, 09:04 PM   #1
Supporting Vendor
Thread Starter
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,363
Total Cats: 1,323
Default Auto-uploader STILL doesn't work for Vendors.

I am smart enough to post links as ".jpg?" most of the time to prevent the useless auto-uploader from getting its hands on my images, but occasionally I will forget. Why isn't this a priority for IB, instead of testing crap like inline Instagram posts?
Savington is online now   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 10:25 PM   #2
Murderator
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36,185
Total Cats: 2,582
Default

I actually really like that the forum re-hosts, this way many of the images are not blocked at work.
18psi is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 10:46 PM   #3
Supporting Vendor
Thread Starter
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,363
Total Cats: 1,323
Default

It would be sweet if it worked. It doesn't work, so it's not sweet.
Savington is online now   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 10:53 PM   #4
Boost Pope
iTrader: (8)
 
Joe Perez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Chicago (Over two miles from Wrigley Field. Fuck the Cubs. Fuck them in their smarmy goat-hole.)
Posts: 26,317
Total Cats: 1,915
Default

It's not working at all?

What, specifically, is happening when you let the forum re-host an image?
Joe Perez is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 11:02 PM   #5
Supporting Vendor
Thread Starter
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,363
Total Cats: 1,323
Default

As far as I can tell, it takes the image URL, fails to upload it to the forum properly, then takes the URL for the failed upload and replaces the original image URL with the bad forum-generated URL.

Here, let's try it in this thread. This is an Imgur link (raw url: http://i.imgur.com/DCTD3a1.jpg) that the forum will eventually pick up and attempt (fail) to rehost.


Last edited by Savington; 06-11-2015 at 09:39 PM.
Savington is online now   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 11:04 PM   #6
Murderator
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36,185
Total Cats: 2,582
Default

umm, works for me
I see a set of really awesome 6UL's
18psi is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 11:17 PM   #7
Supporting Vendor
Thread Starter
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,363
Total Cats: 1,323
Default

Quote:
Originally Posted by 18psi View Post
umm, works for me
I see a set of really awesome 6UL's
It will work perfectly until the forum replaces the Imgur link with its own link. Give it time to **** things up
Savington is online now   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 12:22 AM   #8
Elite Member
iTrader: (1)
 
Leafy's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: NH
Posts: 9,091
Total Cats: 90
Default

Did you put the img tags in by hand? I cant get the new pop up thing when you hit the picture button to accept anything I throw at it from imgurl.
Leafy is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 12:25 AM   #9
Elite Member
 
codrus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Santa Clara, CA
Posts: 3,877
Total Cats: 344
Default

It seems that the forum will grab and host small images, but big ones it just leaves the URL in there. I dunno what the threshold is, but 1280x960 (which is what iPhoto exports as 'large', and what I usually use for my photos) appears to be above it.

(I always put the IMG tags in by hand)

--Ian
codrus is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 01:11 AM   #10
Supporting Vendor
Thread Starter
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,363
Total Cats: 1,323
Default

Quote:
Originally Posted by Leafy View Post
Did you put the img tags in by hand? I cant get the new pop up thing when you hit the picture button to accept anything I throw at it from imgurl.
Always. I never use the image button. If it's a size issue, we'll see it in the 6UL pic I posted - that's a 1600x1067 image.
Savington is online now   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 01:13 AM   #11
Murderator
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36,185
Total Cats: 2,582
Default

still looks good. if it was to re-host, I'm pretty sure it does it immediately. ill check again tomorrow I guess
18psi is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 02:28 AM   #12
Elite Member
iTrader: (10)
 
soviet's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: VA
Posts: 3,518
Total Cats: 257
Default

So, it does still happen as seen here - https://www.miataturbo.net/general-m...t-build-84702/

It looks like the attachmentid parameter in the post doesn't match the actual images uploaded?

observe:

What gets posted (removed superflous timestamps):
Code:
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141062
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141063
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141064
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141065
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141066
What should have been posted
Code:
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141070
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141071
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141072
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141073
https://www.miataturbo.net/attachment.php?attachmentid=141074
soviet is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 11:01 AM   #13
Moderator
iTrader: (11)
 
sixshooter's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tampa, Florida
Posts: 15,669
Total Cats: 1,560
Default

I tried and failed to upload a couple of images from google searches yesterday with the uploader. It said invalid file type or something. I did not type out the img tags longhand so I don't know if doing it that way may have worked.
sixshooter is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 11:27 AM   #14
Elite Member
iTrader: (3)
 
concealer404's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 8,465
Total Cats: 782
Default

I like the re-hosting. Bonus: I've even been able to re-hotlink the "miataturboattachment" URLs on other sites and have it work.

Sounds like your issue is that when you post something here, sometimes to use the same link again on another site, you have to go back to the original source, can't just jump from site to site, correct?
concealer404 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 11:35 AM   #15
Supporting Vendor
Thread Starter
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,363
Total Cats: 1,323
Default

Quote:
Originally Posted by concealer404 View Post
Sounds like your issue is that when you post something here, sometimes to use the same link again on another site, you have to go back to the original source, can't just jump from site to site, correct?
My issue (I think you're referring to me?) is that whenever I forget the "jpg?" modifier, I get people emailing me three days later complaining that a picture I posted that they really want to see isn't working, when it was working just fine after I had posted it.
Savington is online now   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 01:02 PM   #16
Elite Member
iTrader: (3)
 
concealer404's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 8,465
Total Cats: 782
Default

Ok so we should check the picture of the Rivals on 6ULs next week?
concealer404 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 01:08 PM   #17
Elite Member
iTrader: (1)
 
Leafy's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: NH
Posts: 9,091
Total Cats: 90
Default

Quote:
Originally Posted by concealer404 View Post
Ok so we should check the picture of the Rivals on 6ULs next week?
And then email you if its gone?
Leafy is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 01:20 PM   #18
Elite Member
iTrader: (3)
 
concealer404's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 8,465
Total Cats: 782
Default

No, i can check back and look.

I can't do **** about it, i'm just curious because i haven't experienced this. Everything Andrew has posted, i can see. I can also see the pics that KMiata posted today that nobody else can, so....?
concealer404 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 01:27 PM   #19
Elite Member
iTrader: (7)
 
bahurd's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Ohio
Posts: 2,124
Total Cats: 145
Default Auto-uploader STILL doesn't work for Vendors.

Not unique to them. I can't see the images (in the post body) either but do see the images at the bottom of the posts.

I did see the 6UL image.

Hopefully this doesn't confuse things.
bahurd is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 06:02 PM   #20
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 25
Total Cats: 1
Default

<p>For whatever reason we'd been led to believe that imgur links were operational, but we're still working on it to support ALL of the imgur links, not specific ones (We're not even sure which one is the one that's supposed to work).</p>
IB Jose is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - Stock Balancer and Fastforward overlay pulleys Frank_and_Beans Supercharger Discussion 13 09-12-2016 09:17 PM
Walbro 255lph Fuel Pump $50 lsc224 Miata parts for sale/trade 2 10-01-2015 10:17 AM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM
"Chimney Ethanol" E100 MiataGarage Engine Performance 5 09-30-2015 12:04 AM
WTB HPDE miata - Texas Voltwings Cars for sale/trade 0 09-27-2015 07:40 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:36 AM.