"Remember Me" gone? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Front Desk Questions, suggestions, site problems? Put all your site related threads in here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-24-2014, 09:14 PM   #1
AFM Crusader
Thread Starter
iTrader: (18)
 
olderguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wayne, NJ
Posts: 4,438
Total Cats: 84
Default "Remember Me" gone?

It is a pain that I used to be able to log in in the morning and come back to the site whenever I wanted. Now I don't stay logged in. Is there a workaround?
olderguy is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2014, 09:34 PM   #2
Cpt. Slow
iTrader: (25)
 
curly's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon City, OR
Posts: 12,110
Total Cats: 518
Default

I'm staying logged in. Is this a mobile issue or desktop/laptop issue?

I know the quick reply box is gone on my phone, but there on my desktop. And occasionally I still get sent to the mobile site on my phone, but it stays logged in for the most part.
curly is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2014, 10:36 PM   #3
AFM Crusader
Thread Starter
iTrader: (18)
 
olderguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wayne, NJ
Posts: 4,438
Total Cats: 84
Default

PC Issue, only on our site. Other sites keep me logged in until I close Firefox.
olderguy is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2014, 11:08 PM   #4
Senior Member
iTrader: (7)
 
RedCarmel's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Horse and Buggy, PA
Posts: 689
Total Cats: 18
Default

No issues here with staying logged in

Quote:
Originally Posted by curly View Post
I'm staying logged in. Is this a mobile issue or desktop/laptop issue?

I know the quick reply box is gone on my phone, but there on my desktop. And occasionally I still get sent to the mobile site on my phone, but it stays logged in for the most part.
My phone did that once but you can click an arrow in the upper right corner of where the quick reply box should have been and it will reappear.
RedCarmel is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2014, 11:40 PM   #5
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

Seems like u need to fix ur cookies since yours arent right.

triple88a is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2014, 12:38 AM   #6
Cpt. Slow
iTrader: (25)
 
curly's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon City, OR
Posts: 12,110
Total Cats: 518
Default

Holy **** that fixed it! Props to you good sir.
curly is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2014, 06:03 PM   #7
AFM Crusader
Thread Starter
iTrader: (18)
 
olderguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wayne, NJ
Posts: 4,438
Total Cats: 84
Default

Seems like the problem was how I entered the site. I had a bookmark that I used that took me to "subscriptions" for years.

Evidently a site change caused a sign-in page that did not place cookies to appear. Changing the bookmark to the main page gets me to the original sign-in page and it works.
olderguy is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2014, 09:27 PM   #8
Elite Member
iTrader: (21)
 
Join Date: Jun 2007
Location: Rochester, NY
Posts: 5,689
Total Cats: 560
Default

See? You can teach old dogs new tricks!
rleete is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2014, 02:15 PM   #9
WAM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 73
Total Cats: 4
Default

Oops, 'nother old dog here. I was just about to post the same thing. MiataTurbo no longer remembers me, but all my other forums do. So I think something changed at your end, not mine. But I'll screw with my bookmark setup and see if that fixes it.

EDIT -- nope...no joy. Every time I turn off the browser I need to log back in to MiataTurbo. None of a dozen other forums behave like that. I have not dumped or turned off cookies recently.
WAM is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2014, 06:14 PM   #10
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

Perhaps you clicked the thing where the browser should not remember your password for this site?
triple88a is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2014, 10:27 PM   #11
WAM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 73
Total Cats: 4
Default

The contrary actually. Once I put in my username, the password populates. So the browser remembers. But the site doesn't. This is one of the few forum templates that doesn't have a "remember me" box to check.
WAM is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2014, 09:16 AM   #12
AFM Crusader
Thread Starter
iTrader: (18)
 
olderguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wayne, NJ
Posts: 4,438
Total Cats: 84
Default

Must be seeing the same sign-in screen I saw. Change your bookmark to

https://www.miataturbo.net/

and you will see the "remember me"

Seems that if you try to enter via the back door (no pun intended), the new software throws up a temporary sign in screen.
olderguy is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2014, 11:59 AM   #13
WAM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 73
Total Cats: 4
Default

That was odd. I do use a specific address to open direct to my subscribed threads. And it stopped remembering my login. So I logged in as suggested in the previous post which worked. And now my old address works again, so I threw out the new bookmark.

I guess you just have to go thru the process occasionally. My daily address has login capability, but no "remember me" box. The basic address does have a remember me box. Maybe once a year I have to reset that box.
WAM is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Megasquirt 2 or 3 ? TheNomad Engine Performance 3 09-21-2015 11:20 PM
High-lift cams, SUB, new valve job = lifter tick? Der_Idiot Engine Performance 14 09-16-2015 10:30 PM
Drummersrs old Miata, new to me foshizzle Meet and Greet 9 09-08-2015 01:26 PM
Flex fuel settings on Rev build MS3 PnP for NB8B nitrodann MEGAsquirt 0 09-07-2015 09:01 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:49 PM.