When I Post, It Goes Blank in Firefox - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Front Desk Questions, suggestions, site problems? Put all your site related threads in here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-05-2009, 03:46 AM   #1
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Sep 2007
Location: CA
Posts: 1,990
Total Cats: 9
Default When I Post, It Goes Blank in Firefox

After I post, it goes to a white blank page and hangs there. Only after going back or reloading Firefox will it show my post.

Are there any compatibility issues w/ MT and Firefox or is my rig just jacked? This just recently started happening.

It only happens here, not other forums.

XP SP2
Firefox 3.0.12
kenzo42 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 03:47 AM   #2
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Sep 2007
Location: CA
Posts: 1,990
Total Cats: 9
Default

Weird, it didn't happen w/ my post above. First time it didn't happen.
kenzo42 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 03:49 AM   #3
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Sep 2007
Location: CA
Posts: 1,990
Total Cats: 9
Default

Ok, "Post Quick Reply" causes it to go blank and hang.
kenzo42 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 03:57 AM   #4
Supporting Vendor
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,372
Total Cats: 1,336
Default

ur pootr iz broekn. (i typez dis from the quick reply box.)
Savington is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 04:58 AM   #5
Trackspeed Engineering
iTrader: (9)
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bay Area, California
Posts: 937
Total Cats: 10
Default

This also happens with my computer sometimes....
crashnscar is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 08:05 AM   #6
Elite Member
iTrader: (33)
 
RotorNutFD3S's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Newnan, GA
Posts: 2,539
Total Cats: 29
Default

Also happens on both my home PCs with Firefox. Quick Reply only.
RotorNutFD3S is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 08:17 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Charleston, S.C.
Posts: 159
Total Cats: 0
Default

Same here, I just don't use Quick Reply and have no issues.
04 Miata is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 09:24 AM   #8
Elite Member
iTrader: (30)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Va Beach
Posts: 7,282
Total Cats: 0
Default

mt.net hates you. I'm using firefox also and never have that problem.
__________________
Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
levnubhin is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 09:42 AM   #9
Supporting Vendor
iTrader: (6)
 
Join Date: Mar 2005
Location: Broken Arrow,Ok
Posts: 1,061
Total Cats: 40
Default

I've had that problem myself, also utilizing the Quick Reply function. Maybe the new update fixed it. I'll check later.

Michael
TheBandit is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 09:49 AM   #10
Elite Member
iTrader: (12)
 
Join Date: Apr 2008
Location: Longs, SC
Posts: 2,583
Total Cats: 13
Default

Opera FTMFW. No problems ever.
icantthink4155 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 10:08 AM   #11
AFM Crusader
iTrader: (18)
 
olderguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wayne, NJ
Posts: 4,438
Total Cats: 84
Default

This is with Firefox and quick reply. Did it work?

Edit: Yes
olderguy is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 10:10 AM   #12
Supporting Vendor
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 14,372
Total Cats: 1,336
Default

Another one from Firefox 3.0.12, no problems evar.
Savington is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 10:53 AM   #13
Elite Member
iTrader: (14)
 
Join Date: Mar 2006
Location: Edmonton, AB
Posts: 4,921
Total Cats: 0
Default

Firefox 3.5.2 on OSX no problem.
jayc72 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 11:19 AM   #14
y8s
2 Props,3 Dildos,& 1 Cat
iTrader: (8)
 
y8s's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Fake Virginia
Posts: 19,038
Total Cats: 407
Default

close MT.net
delete MT.net cookies
delete cache

try again.
y8s is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 02:51 AM   #15
Elite Member
iTrader: (17)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Fort Myers, FL
Posts: 2,791
Total Cats: 130
Default

I've been having the same problem
pdexta is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 02:54 AM   #16
Elite Member
iTrader: (17)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Fort Myers, FL
Posts: 2,791
Total Cats: 130
Default

y8s suggestion did not fix it on my computer.

Tools > Clear Private Data > Check Cache and Cookies, if anyone else wants to try it.
pdexta is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 02:48 PM   #17
Senior Member
iTrader: (6)
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,086
Total Cats: 30
Default

I get the same issue at some of the labs at my school. Not sure what it is, tried clearing cache/cookies. FF 3.0.13 at home works perfectly though.
albumleaf is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 02:37 PM   #18
"Quality" is my first name.
iTrader: (3)
 
Quality Control Bot's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,611
Total Cats: 69
Default

Please check it out now. FF and quick reply should be ok.
Quality Control Bot is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 04:09 PM   #19
Senior Member
iTrader: (8)
 
paNX2K&SE-R's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Mocksville, NC
Posts: 676
Total Cats: 11
Default

I have experienced the same thing.


***** edit **********

It seems to be fixed now, cool.

Last edited by paNX2K&SE-R; 08-09-2009 at 04:10 PM. Reason: test
paNX2K&SE-R is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 06:20 PM   #20
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Charleston, S.C.
Posts: 159
Total Cats: 0
Default

Using FF 3.0.13 here and it was giving me the problem.

Edit

Looks like Rick fixed it
04 Miata is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Nuke Mars! Joe Perez Current Events, News, Politics 8 09-30-2015 05:41 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:55 PM.