Bogging issue - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


General Miata Chat A place to talk about anything Miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-18-2007, 04:55 AM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 35
Total Cats: 0
Default Bogging issue

Okay, I did the loctite crank fix, replaced the t belt, the water pump, spark plug wires, the sparkplugs with iridiums.

But the car seems to bog still in low gears, and when I hit like 40mph it goes away. The crank doesnt wobble.

Anyhow, I do have the flashing airbag light, but i dont think there are any error codes.

Any body got any ideas on the lack of power or bog??

I will say that when shifting...there is a real "rubbery feel" to it. Perhaps the mounts??
skysmiata is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2007, 12:52 PM   #2
Elite Member
iTrader: (5)
 
akaryrye's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Central California
Posts: 2,526
Total Cats: 0
Default

ummmm ... you didnt set the valve timing and cam sensor? thats a sort of important point
akaryrye is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raleigh: Fiberglass headlight scope, 1.6L ECU, AFM, Hardtop latches, more bigmackloud Miata parts for sale/trade 13 09-22-2017 01:34 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:39 PM.