Odd Issue - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


General Miata Chat A place to talk about anything Miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-21-2007, 11:53 PM   #1
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (33)
 
RotorNutFD3S's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Newnan, GA
Posts: 2,539
Total Cats: 29
Default Odd Issue

On a 1997 Miata. Had to change the Main fuse in the fuse block in the engine compartment because it had basically become brittle and fallen apart, the black plastic just cracked away into little burnt-type pieces. Replaced it with an exact fuse.
Now the car will not start. All of the electronics turn on, everything acts like it normally does during a normal start-up, but the starter does not function, and the headlights also don't work.
Went back and checked all the fuses under the hood and in the cabin, all check out fine. The battery was disconnected through the whole operation.
Any ideas?
Nevermind. Problem solved. Harness had come loose from underside of engine bay fusebox.

Last edited by RotorNutFD3S; 10-22-2007 at 01:52 AM. Reason: Problem Solved!
RotorNutFD3S is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raleigh: Fiberglass headlight scope, 1.6L ECU, AFM, Hardtop latches, more bigmackloud Miata parts for sale/trade 13 09-22-2017 01:34 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:26 PM.