Rear subframe grounds?? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


General Miata Chat A place to talk about anything Miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-10-2009, 05:11 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2006
Location: Outside of the Loop-ATL
Posts: 754
Total Cats: 0
Default Rear subframe grounds??

I just swapped my rear subframe and now the car won't start. It cranks but won't idle.

I left the PPF attached and already check the one grounded right at the rear of the PPF.

Is there any other grounds that I may have missed??

Thanks
wildfire0310 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2009, 06:10 PM   #2
Senior Member
iTrader: (7)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Indiana
Posts: 1,371
Total Cats: -1
Default

Fuel related?
wes65 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2009, 06:31 PM   #3
Ben
Supporting Vendor
iTrader: (33)
 
Ben's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: atlanta-ish
Posts: 12,689
Total Cats: 99
Default

Has spark?
Has fuel?
Has time?
Has compression?
Ben is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2009, 06:35 PM   #4
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2006
Location: Outside of the Loop-ATL
Posts: 754
Total Cats: 0
Default

I'll double check everything. I started and idled the car on thursday. I haven't touched anything on the car other then what was need to swap the rear frame. So logic would say it has to do with the swap.
wildfire0310 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2009, 07:05 PM   #5
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2006
Location: Outside of the Loop-ATL
Posts: 754
Total Cats: 0
Default

Fuel and spark.

The motor starts to start. I can hear it fire but it feels as if the ecu isn't taken over and contolling the motor. Everything turns on fine and no new check engine lights. Same unhooked O2 and evop codes.
wildfire0310 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:47 AM   #6
Junior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2008
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 112
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by wildfire0310 View Post
I'll double check everything. I started and idled the car on thursday. I haven't touched anything on the car other then what was need to swap the rear frame. So logic would say it has to do with the swap.
While it could be true your logic is off.

Correlation != causation
DragonsMaw is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 57 07-19-2017 05:11 PM
4 205 50 15 Toyo RA1 Tires (shaved used 1 weekend) chris101 Miata parts for sale/trade 5 02-19-2016 08:13 PM
wiring wideband ground to battery terminal btabor ECUs and Tuning 10 09-28-2015 06:33 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:17 PM.