Wasted thread v. Google Chrome - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Insert BS here A place to discuss anything you want

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-03-2012, 02:12 PM   #1
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (12)
 
Join Date: Apr 2008
Location: Longs, SC
Posts: 2,583
Total Cats: 13
Default Wasted thread v. Google Chrome

Trying out Chrome, Opera has been pissing me off lately with not cooperating with youtube videos and other things. Getting everything set up and I have a few questions. Is there a way to double click the tab bar to open a new tab? I dont see that in any of the settings. Is there a a way to get into advanced settings? Recommended extensions, etc?
icantthink4155 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 02:14 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: DF-DUB
Posts: 640
Total Cats: 19
Default

Dont know I use Ctrl+T
Opti is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 02:17 PM   #3
Elite Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2010
Location: SoCal
Posts: 4,165
Total Cats: 19
Default

Idk about your question, but youtube has been weird for me too in Opera. Videos wouldn't load all the way for a few days, but now its fine.
gearhead_318 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 02:19 PM   #4
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (12)
 
Join Date: Apr 2008
Location: Longs, SC
Posts: 2,583
Total Cats: 13
Default

Quote:
Originally Posted by Gearhead_318 View Post
Idk about your question, but youtube has been weird for me too in Opera. Videos wouldn't load all the way for a few days, but now its fine.
Ive been having the issue for months. If I load one, then go to a different tab most of the time when I come back I just have a white box. If i try to load multiple videos they would do that even if I didnt leave the tab. Some would half play then go white.
icantthink4155 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 03:05 PM   #5
Junior Member
iTrader: (6)
 
Join Date: Jun 2008
Location: Lansdale, PA
Posts: 462
Total Cats: 3
Default

Right click the tab or CTRL-T
BradC is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 03:09 PM   #6
Junior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2011
Location: Columbus Ohio
Posts: 259
Total Cats: 4
Default

one of the annoying things i've noticed in chrome (lately)is that if you do a google vid search - then you choose a video and you want to use the back button to go back to the search results - it just keeps loading the same video you choose - you wind up having to click twice or more to get it to actually go back...

also to the op - i don't know why you would want to have to double click for a new tab when you can just single click the + button and have a new tab...
cpolly69 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 03:15 PM   #7
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (12)
 
Join Date: Apr 2008
Location: Longs, SC
Posts: 2,583
Total Cats: 13
Default

If I double click the bar then I have a significantly larger space to open windows from.
icantthink4155 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 03:19 PM   #8
Junior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2011
Location: Columbus Ohio
Posts: 259
Total Cats: 4
Default

Quote:
Originally Posted by icantthink4155 View Post
If I double click the bar then I have a significantly larger space to open windows from.
wat?
do a screenshot of what you're talking about
cpolly69 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 03:35 PM   #9
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (12)
 
Join Date: Apr 2008
Location: Longs, SC
Posts: 2,583
Total Cats: 13
Default

Instead of just the yellow I want to use the red.

Attached Thumbnails
Wasted thread v. Google Chrome-screenshot-4.png  
icantthink4155 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 03:57 PM   #10
Junior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2011
Location: Columbus Ohio
Posts: 259
Total Cats: 4
Default

Quote:
Originally Posted by icantthink4155 View Post
Instead of just the yellow I want to use the red.

looks like you can change it to close, but not open - guess they want that to stay the pop out command -
https://chrome.google.com/webstore/d...pkedoaidkeikcm

just use ctrl-t like someone else already said or go to ff - it works there
keep in mind ff does use more memory tho most of the time..
cpolly69 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2012, 12:13 PM   #11
Hear me Meow
iTrader: (3)
 
skidude's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Outside Portland Maine
Posts: 1,994
Total Cats: 13
Default

Mac? That might make a difference in some of these suggestions.
skidude is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
elesjuan's mediocre 95 Miata adventure (google fiber edition) elesjuan Build Threads 8 02-16-2016 09:36 PM
1997 Miata Misty_Miata pineda92 Meet and Greet 4 09-20-2015 10:22 PM
SLAM IT BRO Large Roll Couples = bad4pussies High Roll Centers = INSIDE LIFT MORE BAD NickC Suspension, Brakes, Drivetrain 78 06-20-2011 09:26 AM
Need some Google help Joe Perez Insert BS here 14 04-21-2011 06:45 PM
turbo flange questions gamman DIY Turbo Discussion 2 03-08-2007 05:35 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:58 PM.