Cold Start problems again!!! am I even Close - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2008, 06:23 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (8)
 
turbobluemiata's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Springfield, IL
Posts: 1,019
Total Cats: 0
Default Cold Start problems again!!! am I even Close

Okay here it goes i have tan top injectors and my chart is this over 40 i just copied DIY Cranking settings but under that is where im screwed 40-0 range

-40 11.9
-20 11.1
0 10.4
20 9.5
40 8.5
60 7.5
80 6.3
100 4.9
130 4.0
160 3.5

also do you guys under the tab More Cranking Stuff turn on first start enrichment if so what%
turbobluemiata is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 07:31 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 188
Total Cats: 0
Default

I just used the PNP defaults and my PW calculator (in the sticky) to adjust then and mine seems fine
richard_ha is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 07:45 PM   #3
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,813
Total Cats: 1,780
Default

it was running before right? it's more than likely directly related now to the temp value issues we are having.....
Braineack is online now   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 10:49 PM   #4
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (8)
 
turbobluemiata's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Springfield, IL
Posts: 1,019
Total Cats: 0
Default

well it did run right before after cranking for a while and now that the battery died and i trickle charged it 100% and now the values i had before wont start it??? it almost catches then doesnt???
turbobluemiata is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 57 07-19-2017 05:11 PM
Expected intake temps on the track? tazswing Race Prep 20 10-03-2015 12:04 PM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 10:30 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 03:44 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:48 AM.