MSPNP GEN1 Connection Issues - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-01-2013, 10:50 AM   #21
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,266
Total Cats: 51
Default

It sounds like it may have a bad serial chip.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 11:03 AM   #22
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 38
Total Cats: 0
Default

So where do i go from here? Can i send it in to you guys for repair?
chrisrm82 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 03:47 PM   #23
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,266
Total Cats: 51
Default

Yes, our rates are $75 an hour plus parts. Email us at [email protected] if you'd like to send the unit in.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 58 Yesterday 10:04 PM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 04:00 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
why is my car running like pewp? (tune/datalog) itsMikey MSPNP 3 09-28-2015 07:40 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 01:20 PM.