Trying to view log to diagnose stumbling issue but getting error - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-03-2013, 10:52 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 219
Total Cats: 0
Default Trying to view log to diagnose stumbling issue but getting error

Anyone seen something like this? I tried searching around here and the internet and can't find anything. I'm having an issue where the car is stumbling when I really get on it (and it will kind of pop/stumble when just cruising) but can't see the log to figure it out. When I try to load the .msl into TS or MLV I get the first error, hit OK, then get the second error. Then it opens, but when I try to play it tells me there is no time markers and can't look at the log. I attached screen prints of the errors, msl log, and my msq. Appreciate any help, thanks!!
Attached Files
File Type: msq 010313 tune - for review ScottV.msq (39.9 KB, 52 views)
File Type: zip mlv error msgs.zip (64.5 KB, 26 views)
File Type: zip ScottV Log 2013-01-03.zip (375.7 KB, 30 views)
scottv is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013, 02:45 PM   #2
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,266
Total Cats: 51
Default

It looks as if you've set MegaLogViewer up to calculate a couple Calculated Fields based on things in a different data log - turn the calculated fields off, and that will probably fix it. Log opens fine for me.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013, 03:31 PM   #3
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 219
Total Cats: 0
Default

I reinstalled MLV and it works now. Thanks

Last edited by scottv; 01-04-2013 at 10:29 AM.
scottv is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM
6ULs for Sale in Green Bay JStoops Miata parts for sale/trade 0 09-28-2015 06:35 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:06 PM.