weird lc1/afr issue - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2011, 03:14 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Location: sacramento ,ca
Posts: 402
Total Cats: 46
Question weird lc1/afr issue

when i was doing a data log on a freeway pull the other day i noticed my afr on the tuner studio dash board read 10.6-10.8 for a second but when i looked at the data log the lowest afr's it recorded were 11.9-12.0. is something malfunctioning? i figured the datalog was just a recording of what the dashboard was reading.
fastivab6tg25mr is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2011, 03:24 PM   #2
Elite Member
iTrader: (10)
 
Join Date: Oct 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 1,780
Total Cats: 30
Default

How did you wire in the unit?
Jeff_Ciesielski is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2011, 03:27 PM   #3
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Location: sacramento ,ca
Posts: 402
Total Cats: 46
Default

i built my own harness and i followed the install instructions that came with my lc-1. everything shares the same soldiered engine ground
fastivab6tg25mr is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raleigh: Fiberglass headlight scope, 1.6L ECU, AFM, Hardtop latches, more bigmackloud Miata parts for sale/trade 13 09-22-2017 01:34 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:02 AM.